Dé koerier van Ridderkerk

Amotex is van oorsprong een klein transportbedrijf. Met uitstekende zorg en service gaan wij met uw producten om, want - bij opdracht - is ons bedrijf een verlengstuk van uw organisatie. Daarbij onderscheiden wij ons door een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

De uitvoering van uw opdracht

Uw transportopdrachten worden door ons altijd snel en op uiterst zorgvuldige wijze uitgevoerd. Wij houden u telefonisch op de hoogte, ook bij eventueel optredende vertragingen of foutieve adressering. Het tijdstip van laden/lossen melden wij bij u af, zodat u weet waar uw zending zich bevindt.

Laden en lossen van uw zending

Bij alle transportopdrachten willen wij een duidelijke omschrijving van de aard en het gewicht van uw zending. Dit kan in de vorm van een begeleidende vrachtbrief of een document van verzending, waarop het laad- en losadres duidelijk vermeld staan. Om een snelle levering te bevorderen is het raadzaam om een contactpersoon en telefoonnummer te vermelden. Het tijdstip van laden/lossen wordt direct aan u doorgegeven.

Wijzigen van uw opdracht

Wilt u veranderingen aanbrengen in uw opdracht? Onze medewerkers zijn altijd telefonisch bereikbaar via mobiele telefoon. Bovendien zijn onze transportmiddelen uitgevoerd met navigatiesysteem, zodat een adreswijziging geen probleem is.

Een koerier nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen. Laat uw producten zorgeloos, veilig en snel door ons vervoeren.